"Prima 'touch', respectvol, rustgevend!"

Ervaar dat u met een beter gevoel opstaat als u bij Gribnau Stoelmassage & Wellness op de stoel gezeten hebt!

Gribnau Stoelmassage & Wellness is het bedrijf dat met enthousiasme geleid wordt door Marieke Gribnau.
Marieke stelt zich graag aan u voor:

Marieke Gribnau

Ik ben afgestudeerd aan de HBO Maatschappelijk werk Den Bosch. Werkte daarna met grote betrokkenheid in een opvanghuis voor vrouwen. Daar heb ik veel geleerd, maar ik had behoefte aan een praktischer invulling van werk. Na een administratieve opleiding ben ik bij de Douane gaan werken als administratief medewerkster.

Een praktische invulling geven aan mijn interesse voor welzijn, ontwikkeling, gezondheid en complementaire geneeswijzen was lang mijn droom. Inmiddels is het mijn doel. Bij de Douane kreeg ik voor het eerst een stoelmassage. Toen wist ik: dít is wat bij mij past!.

Gribnau Stoelmassage & Wellness
  • staat voor professionaliteit, resultaatgerichtheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit, maatwerk en bewustwording.
  • draagt door stoelmassage bij aan ontspanning en vitalisering van organisaties. Zodat medewerkers beter presteren. Evenwichtiger in hun werk en hun leven staan.

Ik ben gecertificeerd Esoterra stoelmasseur en heb de RSI cursus afgerond. Ook volgde ik de Professional en Tuina (chinese ontspannings-) stoelmassage. Ik heb veel ervaring met het geven van massages aan een divers publiek bij bedrijven en instellingen.

En.. als ik masseer vind ik dat ik het leukste werk van de hele wereld heb.

Als ik samen met mijn collega's massages aanbied, zijn ook zij Esoterra-geschoold. Ook zij zijn daarnaast professioneel geschoold op het gebied van welzijn en/of gezondheid.

Geïnteresseerd?

Neem contact op: info@gribnaustoelmassage.nl
06-33746421