"Heerlijk ontspannen!
Je krijgt weer energie voor 10"

Steeds meer organisaties investeren in preventie, u ook?

Gribnau Stoelmassage & Wellness ondersteunt de doelen van werkgevers die ontspannen en alerte medewerkers willen.
Die daardoor goed en met meer plezier hun werk (blijven) doen. Gribnau stoelmassage & Wellness ondersteunt ook de doelen van managers in de zorg die ontspannen en gezonde patiënten en cliënten willen. Die zich daardoor beter voelen.

Stoelmassage werkt preventief, dat betekent: minder RSI-klachten, minder stress.

Wist u dat een gemiddelde ziektedag een bedrijf €250,-* kost? Uit onderzoek blijkt dat een tweewekelijkse stoelmassage het ziekteverzuim verlaagt met 5,5%. Zeker nu u als werkgever door de invoering van de wet Poortwachter zelf meer verantwoordelijkheid draagt, levert dit uw bedrijf geld op.

Meerwaarde van stoelmassage naast ergonomische maatregelen:

  • Een regelmatige stoelmassage ondersteunt werkplekaanpassingen.
  • Bij medewerkers die stressgevoelig zijn, extra gevoelig zijn voor RSI of moeite hebben de juiste houding aan te nemen is er meer nodig. Stoelmassage bevordert ook dan de bloeddoorstroming. Zo kunnen afvalstoffen afgevoerd worden ipv. dat ze zich ophopen en pijn veroorzaken.
  • Voor alle medewerkers is bewustwording belangrijk: zonodig kunnen er houding -en bewegingsadviezen gegeven worden.
  • De masseur signaleert (soms vage) klachten en geeft uw medewerker net dat zetje in de rug om zonodig naar andere disciplines zoals de fysiotherapeut, huisarts of specialist te gaan voor behandeling. Met als doel voorkomen van verergering van klachten en ziekteverzuim. Doordat de masseur uw medewerkers regelmatig behandelt en spreekt, kunnen klachten eerder aan het licht komen.

  • * bron CBS

Fotografie: Beeldveld

Geïnteresseerd?

Neem contact op: info@gribnaustoelmassage.nl
06-33746421